Loes Wernsen - BrandComposer

Ik word enthousiast als ik impact maak en help overzicht te brengen en richting te geven aan mens en onderneming.

Door de combinatie van mijn persoonlijkheid, inlevingsvermogen en mijn theoretische kennis, begrijp ik wat mensen nodig hebben om tot de kern van zichzelf of hun organisatie te komen. Dit levert input op om aan de slag te gaan met het merk en de positionering. Samen bouwen we aan de reputatie van jouw merk.

Ik werk met talenten. Of het nu om mensen of organisaties gaat, het talent staat centraal. Het talent maakt mij enthousiast. Ik sta in mijn kracht als anderen schitteren.

Anderen over mij:

“Het meeste bewonder ik het vermogen van Loes om vrij te kunnen denken. Dat is een gouden kracht bij het ondersteunen van een maker of organisatie in de ontwikkeling van een nieuw geluid, een andere visie of een frisse vraagstelling. Loes loopt vaak vooruit op de troepen en die positie draagt bij aan haar strategische inzichten.”

Julie Vegter, cultureel programmeur

 

"Loes is een klein rood autootje. Het valt op, er is altijd parkeerplek voor, het schakelt lekker snel in de stad, er is plek voor passagiers. Achterin liggen hakken en wandelschoenen. Je weet maar nooit waar je uitstapt.”

Tet Koffeman, onderwijsvernieuwer

Werkervaring

  • LinkedIn - grijze cirkel

Bekijk mijn LinkedIn pagina voor up-to-date werkervaring

Publicaties

2018

2016

Educatie

2015-2017

EURIB, Master of Arts in Brand, Design & Reputatiemanagement

2006-2010

2002-2005

AmFi, Bachelor International Concepts & Brands

HKU/AHK, Klassiek Saxofoon

Award

2010

Magic Head Award for creative thinking

Loes Wernsen, talent coach, talentcoach, merkadviseur, profileren, positioneren, merkadviseur, in actie, beweging, richting, kunst van het merk