top of page

Loes Wernsen - Durf te leren

IMG_1327.jpg

Een leven lang leren; Lang leve leren.
(Leren) Leren is waar ik warm voor loop: didactisch, praktisch en met een flinke dosis humor. Want leren moet vooral leuk zijn.

Mijn missie is dat iedereen zijn talent ontdekt en dit gaat ontwikkelen. Durf te leren!

Door de combinatie van mijn persoonlijkheid, inlevingsvermogen en mijn theoretische kennis, begrijp ik wat mensen nodig hebben om tot de kern van zichzelf of hun business te komen. Dit levert input op om écht aan de slag te gaan. 

Ik werk met talenten. Of het nu om mensen of hun organisatie gaat, het talent staat centraal. Het talent maakt mij enthousiast. Ik sta in mijn kracht als anderen schitteren.

Anderen over mij:

“Het meeste bewonder ik het vermogen van Loes om vrij te kunnen denken. Dat is een gouden kracht bij het ondersteunen van een maker of organisatie in de ontwikkeling van een nieuw geluid, een andere visie of een frisse vraagstelling. Loes loopt vaak vooruit op de troepen en die positie draagt bij aan haar strategische inzichten.”

Julie Vegter, cultureel ondernemer

 

“Loes is een inspirerende collega. Ze is in staat haar kennis en ervaring te delen met anderen, formeel en informeel. Loes is op zoek naar betekenisvolle verbindingen en is gul in het delen van haar netwerk en ervaring. Loes is ambitieus, werkt snel en staat altijd ‘aan’. Loes ziet verrassende mogelijkheden tot verbinding tussen mensen, disciplines, werkwijzen en ambities.”

Tet Koffeman, onderwijsvernieuwer

Werkervaring

  • LinkedIn - grijze cirkel

Bekijk mijn LinkedIn pagina voor up-to-date werkervaring

Publicaties

2021

2018

2016

Opleidingen

2015-2017

EURIB, Master of Arts in Brand, Design & Reputatiemanagement

2006-2010

AmFi, Bachelor International Concepts & Brands

2002-2005

HKU/AHK, Klassiek Saxofoon

Award

2010

Magic Head Award for creative thinking

Loes Wernsen, talent coach, talentcoach, merkadviseur, profileren, positioneren, merkadviseur, in actie, beweging, richting, kunst van het merk
bottom of page