top of page

Online programma: schrijf je missie statement in 13 dagen

Een missie statement beschrijft in één alinea wat je doet, jouw belangrijkste doel en waarom je of jouw onderneming bestaat. Een missie statement is uniek en onderscheidend.

12 oefeningen in 13 dagen.

Niets zo moeilijk als een groot wit vel voor je waar je het wat, hoe en waarom op moet omschrijven. Dat hoeft ook niet. Ik help je.


Door je aan te melden, krijg je 12 oefeningen om in 13 dagen een missie statement te schrijven voor je jezelf of je onderneming, product of dienst.

Ervaring van anderen

Voordat ik begon met het online programma wist ik niet hoe mijn vervolgstappen eruit zouden zien. Na een jarenlang dienstverband bij een groot commercieel bedrijf besloot ik in het diepe te springen en mijn baan te beëindigen en een nieuw avontuur te beginnen.

 

Loes heeft mij op een laagdrempelige wijze, binnen een kort tijdsbestek, inzicht gegeven in mijn oriëntatie fase. Ik pluk nog steeds de vruchten van het online programma. Het heeft namelijk tot een hele belangrijke stap gezorgd in mijn leven; ik heb een keuze gemaakt!

 

En het mooiste is dat het op zijn plek viel door mijn 'ontdekte' mission statement met behulp van de opdrachten. Het online programma heeft mij moed gegeven om mijn droom te gaan uitvoeren! Mijn dank is groot Loes!

Linda

bottom of page