top of page
  • Loes Wernsen

Je vrienden zijn je netwerkSamen met Lisanne (studio steam) maak ik een podcast over ondernemende vrouwen en vooral HOE zij ondernemend zijn en wat wij daarvan kunnen leren: zij kan het, dus ik kan het ook (in samenwerking met Lof). Dat levert ongelofelijk veel inspiratie op, van ‘kikkers opeten’ tot ‘als ik geen fouten maak, ben ik niet hard genoeg gegaan.’


Om zo’n miniserie te beginnen hebben wij gesproken over wie we zouden vragen voor de podcast. Mijn eerste gedachte ging natuurlijk uit naar de BN’ers van het vrouwelijk ondernemen, maar al snel besloten we een mix te maken en ook ons eigen netwerk te betrekken.


Wij interviewde Suzan Kalle van Kitchenette, catering on wheels. Ik ken Suzan van de minor Publiek & Participatie op de Reinwardt Academie en zijn elkaar sindsdien niet meer uit het oog verloren. Beide begonnen in de culturele en/of kunstwereld, hebben we nu een ander pad gekozen. Ondanks dat ik Suzan’s bedrijf kende, haar drijfveren, haar plannen en kookkunsten niet te vergeten, heb ik door de podcast zoveel geleerd van ondernemende kwaliteiten” ‘Doe geen dingen waar je stress van krijgt’, ‘Bij mij staat imperfectie centraal’ en ‘je moet het leren door gewoon TE DOEN.’


Je vrienden zijn ook je netwerk. Door je vrienden te ontmoeten in een andere context, leer je nieuwe dingen en vooral, ik heb Suzan nog beter leren kennen en voel trots op wie zij is en wat ze doet.


Wil je de podcast luisteren? Ga dan naar Loes & Lies op SpotifyComments


bottom of page