top of page

Faciliteren en ontwerpen van trainingen of workshops

Een geïnspireerde groep achterlaten is mijn doel. Want inspiratie leidt tot leren en leren is bewegen. Als facilitator ben ik een gids die aanzet tot beweging.

Iedere groep heeft een eigen benadering, leerstijl en achtergrond. Door mijn ervaring kan ik hier snel en adequaat op inspelen. Verbinding en lef zijn daarbij toverwoorden. Ik streef naar een veilige omgeving om tot het beste resultaat te komen. Ik inspireer en motiveer mensen om zich kwetsbaar op te stellen.

Neem contact met me op als je een facilitator wilt die:

-Abstracte vraagstukken kan omzetten in werkvormen voor een concreet resultaat.

-Groots durft te denken en zich daarover uit durft te spreken.

-Met humor en lef jouw een groep in beweging zet.
 

Bekijk het filmpje over de training die ik gaf aan ondernemers (iov Drukwerkdeal)

Ervaring van anderen:

Lees hier een artikel dat is geschreven naar aanleiding van een Bootcamp Branding; focus op de doelgroep.

“Loes is slim, snel en kunstzinnig. Ze is strategisch sterk en ontwikkelt creatieve concepten. Zeer diverse wateren en absoluut diepe gronden. Stijlvol, maar niet bang voor vieze voeten, olifanten of een discussie waarvan je niet meer thuiskomt. Ga met Loes in gesprek. Meerdere keren.”
Lisanne van Nieuwkerk, Studio Steam

“Loes heeft een open manier van werken waardoor het delen van je vragen en onzekerheden altijd veilig voelt. Door betekenis te geven aan mijn soms belemmerende gedachten geeft ze me het vertrouwen dat ik altijd op de plek ben waar ik moet zijn.”

Sophie Jurrjens, creatief ondernemer

 

bottom of page