Training en workshop

Een geïnspireerde groep achterlaten is mijn doel. Want inspiratie leidt tot beweging. Als docent ben ik een gids die aanzet tot beweging.

Iedere groep heeft een eigen benadering, leerstijl en achtergrond. Als BrandComposer is mijn expertise om boodschappen te laten landen. Ook als docent en trainer maak ik een opmaat programma voor verschillende doelgroepen.

Kenmerken van mijn programma's zijn dat theorie direct gekoppeld wordt aan een product. Geen lange theoretische verhandelingen, maar actie!

Door mijn grondige theoretische kennis en didactische ervaring kan ik niet alleen lesprogramma's schrijven en verwerken, maar ook improviseren met kennis en ervaring uit de groep. In het moment en altijd enthousiast.

Trainingen, workshops en lesprogramma's worden in overleg gemaakt.

Bekijk het filmpje over de training die ik gaf aan ondernemers (iov Drukwerkdeal)

Ervaring van anderen:

Lees hier een artikel dat is geschreven naar aanleiding van een Bootcamp Branding; focus op de doelgroep.

Ik heb ervaring in het ontwikkelen van lesprogramma's en leerlijnen voor het HBO onderwijs (HvA en HKU). Enkele reacties van studenten:

-The information was provided structurally, clearly and efficiently. The professor was always prepared and engaging in the classroom environment.

-This course actually made a difference and had already made its purpose in the professional life.

-Leuke, originele lessen. Veel ruimte voor eigen inbreng. Iedere student kreeg dezelfde hoeveelheid aandacht en tijd voor feedback.